tirsdag 14. april 2009

Påsketur på fjellet. =)


I påsken har vi vært på hyttetur sammen med bestemor og bestefar i Eggedal. Ja mamma og pappa var der jo selvsagt også. =)

Av en eller annen grunn som vi ikke helt forstår så var mamma ganske nervøs før vi dro oppover, hun gikk hele tiden å fortalte oss at vi måtte være snille jenter og oppføre oss ordentlig..hmm akkurat som vi ikke alltid gjør det...? Og hun snakket spesielt strengt til Tara og minnet henne om at det som lå på kjøkkenbenken IKKE var Taras!! Ja dere kan jo tro at Tara brydde seg spesielt om det, hun bare så på mamma og fortalte at lå det noe der..Ja så er det første mann (eller snill Saluki) til mølla. Hehe!

Men mamma hadde ikke trengt å være nervøs i det hele tatt, vi oppførte oss som engler hele tiden og Tara forsynte seg heller aldri fra kjøkken benken av den enkle grunn det var aldri noe å ta der. Det lå faktisk ikke noen ting på den benken av en merkelig grunn..... =0

Men skal si det vanket mye go nammis der, bestemor hadde kjøpt med til oss så vi fikk noe av henne stadig vekk. Vi fant ut at det var lurt å holde seg på go fot med henne..=)

Det ble mange koselige turer ute og vi fikk løpe masse løs, så vi hadde det skikkelig fint. Var egentlig sånn at vi ikke hadde så lyst til å dra derfra igjen sånn helt med det første.

Mester fotografen mamma tok noen bilder av oss på tur.






Ingen kommentarer: