mandag 9. februar 2009

På tur til Haga golfbane.

I går dro vi på tur til Haga golfbane. Egentlig så hadde ingen av oss lyst til å bli med for nå er vi så vant med å gå tur i bånd at vi regnet jo med det var det vi skulle igjen... Men så tok pappa oss med ut i bilen og da våknet vi! Pleier jo aldri å ta bilen uten at det skjer noe morsomt! 

Da vi kom frem så ble vi møtt av både Onkel Sigbjørn, Yaminah og Afaia og jammen var Tante Ann Kristin og Onkel Egil der også med Sirah og Zarifa. Det ble masse hopp og sprett og hilsen før vi kom oss av gårde, måtte gå litt før vi ble slipt og fikk løpe men det var helt greit det!

Vi løp masse når vi endelig fikk anledning og vi var veeeldig heldige for vi fant så mye go mat under veis!!! Av en eller annen merkelig grunn så syns ikke noen av våre to bente at det så særlig nammis ut for de prøvde hele tiden å stoppe oss fra å spise, selvsagt uten å lykkes noe videre med det.... Vi syns jo også det var greit at ikke de ville ha noe av denne delikatessen for da ble det jo mer på oss... =)

Dessverre ble det ikke noen bilder fra turen for pappa hadde ikke med kameraet, vi må nok snart kjefte litt på han for det går da ann og ta flotte bilder av oss når vi er ute og koser oss også, ikke bare når vi løper på LC banen!!!!! Hmm.. =0

Mamma koste seg vist også veldig på turen vår for hun gikk og var stor fornøyd med seg selv, hun snakket noe om at formen hennes bedra seg og at hun orket å gå nå uten at hun måtte stoppe og ha pauser... Ikke vet vi helt hva hun snakker om for akkurat tempoet henne syns jo ingen av oss var så veeeldig mye å skryte av, hun greide i hverfall ikke å holde følge med oss... Hehe! ;)

Ingen kommentarer: