torsdag 29. januar 2009

Endelig vår tur!!

Hei alle sammen! Ja det er helt sant, nå har vi endelig fått mamma til å innse at vi også fortjener en blogg som vi kan skrive litt i nå og da.... Og vi er Fanta og Tara. To Saluki jenter på snart 3 og 4 år. De fulle navnene våre er Caravan Yaz Yildiz Og Caravan Wathaarah.

Etter at lille Nee forsvant så ble det brått slutt på bloggingen enda vi prøvde å overtale mams til at vi kunne skrive litt om oss, men NEEIDA! Tror faktisk mamma ble litt lei seg når den lille bølla dro, ikke at jeg skjønner hvorfor for vi ble jo igjen!!! Men nå etter mye om og men er vi da igang!

I dag har vi hittil bare kost oss inne på sofan og trives igrunn veldig med det for det er ganske så kald ute! Men de rolige tider tar nok snart slutt, for mamma er begynnt å true med at vi må ut en tur nå. Så da får vi vel gi oss med skrivingen for nå men vi kommer snart tilbake!

2 kommentarer:

Bente Waldal sa...

Velkommen til blogger'nes verden jenter! Så bra at dere fikk mast dere til en blogg dere også. Jeg skal følge med hver dag, så dere må være flinke å oppdatere ;-) Klem fra Fant (og lille Egil-fisen hilser også)

MadaMim sa...

Hei Fant! Ja vi syns også det var på tide, har egentlig vært ganske så sure på mamma for at det har tatt sånn tid! Kan tenke at at "lillebror" Egil er blitt ganske stor nå? Håper snart vi kan ut og leke litt sammen igjen! Klem fra Jentene!