tirsdag 21. april 2009

Vi er sviktet... =0

I går sviktet mamma oss totalt! Det begynte med at hun fortalt oss at hun skulle på syklubb, nå vet vi ut fra tidligere erfaringer med denne syklubben at de heller burde kalle den for skravleklubben og skravle kan man da like godt gjøre ute på tur spør dere oss og ikke nødvendigvis inne i stua hos noen...men det var ikke mamma enig i så avgårde forsvant hun mens vi måtte bli igjen hjemme. =( 

Da hun omsider kom igjen så fikk vi på bånda og vandret ut. Vi var overlykkelige for vi trodde jo det skulle bli en go laaaang tur, men der tok vi feil! Vi gikk bare en liten runde før hun tok oss inn igjen. Så skiftet hun til noe hun kaller for "rideklær" og sa til oss at hun bare skulle en liten tur ut og ri....vet ikke helt hva det er vi, men det hørtes veeeldig kjedelig ut!

Her er et par bilder av de rare dyra mamma sviktet oss for.. Vi syns ikke de ser det minste morsomme ut!!

3 kommentarer:

Bente Waldal sa...

Mamma har også et slikt dyr! Ligner litt på det dyret til venstre på bildene... Hun kaller det "hest". Og hun svikter stadig vekk hun også, fordi hun skal "ri denne hesten"! Hva om vi starter en kampanje? "Saluki mot hest!"?! Er dere med??!

MadaMim sa...

JA "Saluki mot hest" det er vi med på!!
Er sikker på at det finnes andre der ute som opplever det samme som oss, å bli sviktet for HEST, så dette kan bli stooort!
Klem fra Fanta og Tara!

Lena H. Størmer Dahl sa...

Vi blir ikke sviktet av HEST, men her går det mye i SAU og KU, dessuten også KATT og HUND (ikke mynder, altså, men bikkjer). Selv om vi ikke har store problemer med HEST, så står vi bak enhver kampanje der andre salukier (og italienere, sier de små) blir behandlet dårlig! Hilsen Chivas og Saoudie