torsdag 16. april 2009

Bare Kos!!

I går var vi på tur til Ytterkollen igjen og denne gangen var nesten all snøen borte så vi fikk løpt og kost oss en hel masse! 

Mamma tok mange bilder av oss "In Action" og vi må jo bare si at vi syns hun er blitt ganske flink sånn etterhvert... ;)

Vi hadde det utrolig morsomt og vi var ute på noe som mamma kalte for brygge og sjekket litt hva det var for noe (en rar sak som ligger på vannet og den beveger seg!!) Ganske skummelt i grunn men når mamma ble med så var det greit. =)

Vi var også ute i vannet og kjølte oss ned litt for vi ble ganske så varme av å løpe og leke så mye! Tara hadde flere ganger lyst til å svømme men det ble med tanken for henne. Men lille Tinka...hun la på svøm! Hun skal jo selvsagt alltid være der vi er og når vi står med vann nesten opp til magen ja da er det jo bare å begynne å svømme da for henne...=D

Vi hadde jo håpt at mamma tok et bilde av svømmeturen hennes men av en eller annen grunn så fikk hun ikke tatt noe bilde. Kan jo være for at hun var opptatt med å få Tinka ut av vannet igjen.. Noe lille dyret IKKE hadde særlig lyst til. Hehe!













Ingen kommentarer: